Activiteit

Infoavond Gezond opgroeien (Leuven)

Snoep, koekjes, fast food en suikerrijke dranken: je komt daar vaak en overal mee in contact. Het vindt vlotjes de weg naar de maag, vooral als je vóór de TV of je PC zit. Dat geldt ook voor je kind. Geef je zelf het ongezonde voorbeeld dan is ook de kans groot dat je kind zijn neus ophaalt voor een gezonde maaltijd of te weinig beweegt.

Kun je je kind een gezonde leefstijl bijbrengen? Hoe pak je dat aan? En vooral, hoe houden jullie dat vol?

Tijdens deze interactieve infoavond kom je hierover meer te weten van een diëtist. Ook opvoedingsproblemen bij voeding komen aan bod. Je krijgt ook heel wat praktische tips.

Wanneer

Maandag 28 november 2016 van 20u tot 22u


Waar

Auditorium Tweebronnen, Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@huisvanhetkindleuven.be of T. 016 27 24 98.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor