Activiteit

Infoavond Depressie en naasten (Heist-op-den-Berg)

Een depressie wat is dat eigenlijk? Iedereen heeft wel eens een dipje. Op je tanden bijten en je tijdig laten steunen, daar komt het op aan. Zo gaat dat wel snel over. Of is dat niet bij iedereen het geval? Zijn er alarmsignalen? Wat kun je als naaste of steunfiguur van een depressieve patiënt doen?

Over depressie wordt veel verteld en tegelijk vooral gezwegen. Zeg vooral niet tegen iedereen dat je je slecht voelt. Want dan ben je een mislukkeling. Is er een erfelijke of familiale belasting of denkt men dat, dan loopt gans het gezin risico op sociale uitsluiting. Ook woorden van troost, aansporingen en goedbedoeld advies kunnen depressie nog erger maken. Te veel en te vaak werkt ook bij depressie averechts. Je naasten kunnen zich dan schuldig voelen.

Tijdens deze infoavond verneem je meer over depressie, de behandeling ervan en de rol die je daarbij als naaste of steunfiguur kunt spelen. Je krijgt heel wat praktische tips


Wanneer

Dinsdag 20 maart 2018 van 19u tot 21u


Waar

De Braam, Grote Braamstraat 8D, 2220 Heist-op-den-Berg


Prijs

40 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van De Braam.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor