Activiteit

Infoavond De waarheid over suiker (Genk)

Als we iets te vieren hebben, zijn zoetigheden nooit ver weg. Zoet is lekker en lief. Tot wetenschappers verkondigden dat suiker slecht is voor de gezondheid. Tijdens deze vorming verneem je daar meer over. Zijn alle soorten suiker slecht voor je gezondheid? Vanaf welke hoeveelheid? Waarop let je best? En vooral wat verander je? Een aanrader!

Als we iets te vieren hebben, zijn zoetigheden nooit ver weg. Zoet is lekker en lief. Tot wetenschappers verkondigden dat suiker slecht is voor de gezondheid. Het is verslavend. Suiker veroorzaakt ook dodelijke ziektes. Klopt dat? Wat is er nu anders? Wat moet veranderen? 

Journaliste Lotte Alsteens verdiepte zich in de wereld die suiker heet. Via literatuur en gesprekken met experts en dokters zocht ze naar antwoorden.


Wanneer

Maandag 25 januari 2016 van 20u15 tot 22u15


Waar

C-mine Cultuurcentrum Genk, C-mine 10 1, 3600 Genk


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van C-mine Cultuurcentrum Genk.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Medicalia: waarvoor staat het?

Medicalia: waarvoor staat het?

Blog 9 maart 2017

Vanaf midden maart heeft Partena Ziekenfonds er een nieuwe verzekering bij: Medicalia. Deze verzekering is een extra vangnet voor klanten die heel wat medische kosten hebben. We zetten alles even duidelijk op een rijtje in onze infographic.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor