Activiteit

Infoavond Cyberpesten (Beernem)

Alledaagse communicatie heeft vooral bij jongeren een nieuwe invulling gekregen. Schrijven en telefoneren is bij hen zo goed als volledig vervangen door communicatie via sociale media. Helaas is het pesten mee geëvolueerd. Pesten gebeurt nu ook via internet of mobiele communicatiemiddelen. Men spreekt dan over digitaal pesten of cyberpesten.

Moet je je zorgen maken over cyberpesten? Welke vormen kan het aannemen? Hoe gaan cyberpestkoppen te werk? Maar vooral, hoe kun je jezelf en je kinderen helpen om cyberpesten te voorkomen of te verhelpen? Wat kun je doen als jezelf of je kind belaagd wordt? Wat als je kind zelf een pestkop is? 

Tijdens deze infoavond krijg je daar meer informatie over. Je krijgt ook heel wat praktische tips.

Een organisatie van de Gezinsbond Beernem, de bibliotheek en verscheidene oudercomités.

Wanneer

Dinsdag 11 oktober 2016 van 20u tot 22u


Waar

Cafetaria Sportpark Drogenbrood, Wellingstraat 29 A, 8730 Beernem


Prijs

2 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via pieter.boucique@telenet.be of T. 050  70 33 58.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor