Activiteit

Infoavond Angsten onder de loep (Sint-Denijs-Westrem)

Angst is een normaal gevoel. Het ontstaat na waarneming of ervaring van gevaar. Het lokt ook reactie uit: verdediging of vlucht. Maar het kan je zelfs verlammen. En als angst je functioneren of dat van anderen hindert of beperkt, dan heb je een angststoornis. Ben je dan een zwakkeling? Neen. Maar hoe geraak je er van verlost? Tijdens deze infoavond kom je daarover meer te weten.

Als angst je functioneren of dat van anderen hindert of beperkt, dan heb je een angststoornis. Er zijn diverse angststoornissen. En er zijn diverse oorzaken. Dat kan een vreselijke, traumatische ervaring zijn. Ook je opvoeding en de manier waarop je naar jezelf, de anderen en de wereld kijkt spelen een rol. Te veel piekeren of je te veel zorgen maken over allerlei zaken zijn andere voorbeelden.

Vaak heb je al diverse pogingen gedaan om ervan verlost te geraken, met gedrag gebaseerd op rede en analyse of met vermijdingsgedrag. Maar dat werkt niet op lange termijn of dat werkt zelfs averechts. Het maakt je ziek en het zorgt voor vereenzaming. Hoe geraak je dan van een angststoornis verlost?

Tijdens deze infoavond kom je daarover meer te weten.


Wanneer

Dinsdag 2 februari 2016 van 19u tot 21u


Waar

Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem, Delebecquelaan 42 te 9051 Sint-Denijs-Westrem


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Medicalia: waarvoor staat het?

Medicalia: waarvoor staat het?

Blog 9 maart 2017

Vanaf midden maart heeft Partena Ziekenfonds er een nieuwe verzekering bij: Medicalia. Deze verzekering is een extra vangnet voor klanten die heel wat medische kosten hebben. We zetten alles even duidelijk op een rijtje in onze infographic.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor