Activiteit

Infoavond Angsten onder de loep (Sint-Denijs-Westrem)

Angst is een normaal gevoel. Het ontstaat na waarneming of ervaring van gevaar. Het lokt ook reactie uit: verdediging of vlucht. Maar het kan je zelfs verlammen. En als angst je functioneren of dat van anderen hindert of beperkt, dan heb je een angststoornis. Ben je dan een zwakkeling? Neen. Maar hoe geraak je er van verlost? Tijdens deze infoavond kom je daarover meer te weten.

Als angst je functioneren of dat van anderen hindert of beperkt, dan heb je een angststoornis. Er zijn diverse angststoornissen. En er zijn diverse oorzaken. Dat kan een vreselijke, traumatische ervaring zijn. Ook je opvoeding en de manier waarop je naar jezelf, de anderen en de wereld kijkt spelen een rol. Te veel piekeren of je te veel zorgen maken over allerlei zaken zijn andere voorbeelden.

Vaak heb je al diverse pogingen gedaan om ervan verlost te geraken, met gedrag gebaseerd op rede en analyse of met vermijdingsgedrag. Maar dat werkt niet op lange termijn of dat werkt zelfs averechts. Het maakt je ziek en het zorgt voor vereenzaming. Hoe geraak je dan van een angststoornis verlost?

Tijdens deze infoavond kom je daarover meer te weten.


Wanneer

Dinsdag 2 februari 2016 van 19u tot 21u


Waar

Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem, Delebecquelaan 42 te 9051 Sint-Denijs-Westrem


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Het belang van een sportmedische keuring

Blog 9 januari 2017

Heb je een tijdje stil gezeten maar wil je terug beginnen met sporten? Of misschien is dat dagelijkse rondje lopen of fietsen in het park ondertussen wel een gewoonte geworden? Voor iedereen die sport is het een goed idee om eens een bezoek aan de dokter te brengen voor een sportmedische keuring. Op die manier kun je eventuele risico’s in kaart brengen en gezond sporten.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor