Activiteit

Infoavond Angsten bij volwassenen onder de loep (Sint-Denijs-Westrem)

Angst is een normaal gevoel. Het ontstaat na waarneming of ervaring van gevaar. Het lokt ook reactie uit: verdediging of vlucht. Maar het kan je zelfs verlammen. En als angst je functioneren of dat van anderen hindert of beperkt, dan heb je een angststoornis.

Ben je dan een zwakkeling? Neen. Er zijn immers diverse angststoornissen. En er zijn diverse oorzaken. Dat kan een vreselijke, traumatische ervaring zijn. Ook je opvoeding en de manier waarop je naar jezelf, de anderen en de wereld kijkt spelen een rol. Teveel piekeren of je teveel zorgen maken over allerlei zaken zijn andere voorbeelden. 
Vaak heb je al diverse pogingen gedaan om ervan verlost te geraken. Maar dat werkte niet op lange termijn of dat werkte zelfs averechts. Het maakt je ziek en het zorgt voor vereenzaming. Maar hoe geraak je dan van een angststoornis verlost? Tijdens deze infoavond kom je daarover meer te weten.

Wanneer

Dinsdag 18 april 2017 van 19u tot 21u


Waar

Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem, Delebecquelaan 42 te 9051 Sint-Denijs-Westrem


Prijs

7 euro / persoon (betalen ter plaatse)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem. Vermeld de datum en thema van de infoavond en eveneens het aantal deelnemers waarvoor je inschrijft.      

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor