Activiteit

Infoavond Alles over het potje (Halle)

Zelf naar het potje gaan, het is een sleutelmoment in het leven van elk kind. Het verhoogt zijn autonomie. Hieraan gaat een leerproces vooraf en dat verloopt niet bij elk kind even vlot. Er is ook een verschil tussen zindelijkheid ’s nachts en overdag.

Je kunt wachten tot je kind aangeeft dat hij of zij komaf wil maken met luiers en liever op het potje gaat. Maar je kunt ook zelf met de zogenaamde ‘potjestraining’ beginnen. Wat je ook kiest, het kind moet er klaar voor zijn. Maar hoe weet je dat? Staat er een minimum- en maximumleeftijd op? Hoe merk je dat een peuter weet wanneer hij of zij moet plassen? 

Hij of zij moet hiervoor een beetje meewerken. Maar wat als het ‘eigen willetje’ zich vooral manifesteert op potjesvlak? Deze en alle andere vragen over bedplassen, over aanmoedigingen en beloningen op het potje, wel of geen luier aanhouden, emoties rond ‘kaka en pipi’, … komen aan bod. 

Tijdens deze infoavond krijg je hierover heel wat informatie en praktische tips.


Wanneer

Maandag 6 februari 2017 van 20u tot 22u


Waar

De Kazerne, Leide 3, 1500 Halle


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via kindbeleid@halle.be of T. 02 365 97 13.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor