Activiteit

Groepssessie Het mechanisme van diabetes (Buizingen)

Diabetespatiënten moeten niet enkel hun bloedsuikerwaarden controleren. Een zorg- en begeleidingstraject met periodieke opvolging en controles is aangeraden.

Dat is niet altijd gemakkelijk. Iedereen maakt wel eens moeilijke momenten door. Voor diabetespatiënten is dat anders want van diabetes kun je geen vakantie nemen. En diabetes is een risicofactor voor heel wat andere chronische ziektes. Ook bij leuke momenten en succes hou je best rekening met je diabetes want dan zijn de lekkere verleidingen nooit veraf.
Met welke problemen kun je als diabetespatiënt te maken krijgen? Bij wie kun je dan terecht? En zijn er praktische en goedkope oplossingen? 

Tijdens deze sessie in een groep van maximum 12 personen, diabetespatiënten en hun naasten, komt dit allemaal aan bod. De groep wordt begeleid door twee in de behandeling van diabetespatiënten gespecialiseerde zorgverleners. 


Wanneer

Donderdag 7 december 2017 van 19u tot 21u


Waar

Medisch Huis, Alsembergsesteenweg 89, 1501 Buizingen


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via zorgtrajecten@artsenkring.be of T. 0474 20 58 40.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor