Activiteit

Groepssessie Bewegen en gezonde voeding (Buizingen)

Regelmatig wordt in de media groot alarm geslagen. We eten te veel en we bewegen te weinig. Er zijn drastische maatregelen nodig want het aantal mensen met een beschavingsziekte zoals diabetes lijden neemt toe. Hoe komt dat? Want we weten welke maatregelen nodig zijn.

Onder begeleiding van 2 professionele zorgverleners wordt tijdens deze groepssessie stil gestaan bij het belang van bewegen en gezonde voeding voor diabetespatiënten. Vooral de praktische aspecten komen aan bod. Iedereen maakt wel eens moeilijke momenten door. Ook contexten en mogelijkheden verschillen. Daarom is de inbreng van diabetespatiënten en hun naasten belangrijk.

Je krijgt heel wat praktische tips om positieve veranderingen te bewerkstelligen en in stand te houden. Dat kan zonder “ moeten ” of een “ opgestoken vingertje”.

Wanneer

donderdag 6 december 2018 van 19u tot 21u


Waar

Medisch Huis, Alsembergsesteenweg 89, 1501 Buizingen


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via zorgtrajecten@artsenkring.be of T. 0474 20 58 40.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Pilar: Een weeffout in mijn DNA

Gastblogger Pilar: Een weeffout in mijn DNA

Blog 24 september 2018

Al op jonge leeftijd hoorde ik over het genetisch defect dat mijn familie ziek maakte. Mijn mama is er altijd open en eerlijk over geweest. Dat was haar manier om mij te wapenen tegen wat mij onvermijdelijk te wachten stond. Na alle andere vrouwen in onze familie, was het op mijn 21ste mijn beurt om me te laten testen... 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor