Activiteit

Groepsessie Diabetes en starten met insuline (Buizingen)

Diabetespatiënten moeten soms starten met inspuiten van insuline. Soms is dat onmiddellijk. Maar voor de meesten is dat als de bloedsuikerwaarden niet meer onder controle geraken na alle nadere vormen van behandeling. Natuurlijk is er diabeteseducatie. Een in diabeteszorg gespecialiseerde zorgverlener legt je alles uit. Je mag steeds terug contact opnemen bij vragen of problemen.

‘Klikt’ het altijd met die diabeteseducator? Wat heeft men aan die educatie? Wordt alles begrepen? En wat onthoudt men of wat is voor de patiënt zelf belangrijk? Hoe ervaren patiënten zelf de opstart van hun insulinetherapie? 

Tijdens deze sessie in een groep van maximum 12 personen, diabetespatiënten en hun naasten, komt dit allemaal aan bod. De groep wordt begeleid door een in de behandeling van diabetespatiënten gespecialiseerde zorgverlener. Je kunt ervaringen en tips uitwisselen.

Wanneer

Donderdag 24 november 2016 van 19u tot 21u


Waar

Medisch Huis, Alsembergsesteenweg 89 1501 Buizingen


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via zorgtrajecten@artsenkring.be of T. 0474 20 58 40.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De week van de valpreventie 2018

De week van de valpreventie 2018

Blog 23 april 2018

Van 23 t.e.m. 29 april gaat opnieuw de Week van de Valpreventie door. Ook bij deze zevende editie staat alles in het teken van het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ De focus ligt op mensen die al een dagje ouder zijn, om hen te motiveren actief bezig te blijven en dit op een veilige manier. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor