Activiteit

Groepsessie Diabetes en starten met insuline (Buizingen)

Diabetespatiënten moeten soms starten met inspuiten van insuline. Soms is dat onmiddellijk. Maar voor de meesten is dat als de bloedsuikerwaarden niet meer onder controle geraken na alle nadere vormen van behandeling. Natuurlijk is er diabeteseducatie. Een in diabeteszorg gespecialiseerde zorgverlener legt je alles uit. Je mag steeds terug contact opnemen bij vragen of problemen.

‘Klikt’ het altijd met die diabeteseducator? Wat heeft men aan die educatie? Wordt alles begrepen? En wat onthoudt men of wat is voor de patiënt zelf belangrijk? Hoe ervaren patiënten zelf de opstart van hun insulinetherapie? 

Tijdens deze sessie in een groep van maximum 12 personen, diabetespatiënten en hun naasten, komt dit allemaal aan bod. De groep wordt begeleid door een in de behandeling van diabetespatiënten gespecialiseerde zorgverlener. Je kunt ervaringen en tips uitwisselen.

Wanneer

Donderdag 24 november 2016 van 19u tot 21u


Waar

Medisch Huis, Alsembergsesteenweg 89 1501 Buizingen


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via zorgtrajecten@artsenkring.be of T. 0474 20 58 40.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor