Dossier vakantie

Gezond op vakantie

Alles over gezond zonnen, zonbescherming en gezonde voeding tijdens de vakantie.

Gezond eten op vakantie

Gezond eten op vakantie

Blog 15 juli 2016

Lukt het je goed om elke dag te letten op een evenwichtig eetpatroon, maar is het moeilijk om dat vol te houden op vakantie? Deze tips van voedingsdeskundige Sandra Bekkari zorgen dat je dit jaar ook op vakantie makkelijk de gezonde keuze maakt.

Hoe bescherm jij je huid tegen de zon?

Hoe bescherm jij je huid tegen de zon?

Blog 15 juni 2016

Gebruik jij de nodige zonnebescherming op zonnige momenten? Het liefst genieten we zo veel mogelijk van het zonnetje, thuis en op vakantie. Het is belangrijk om jezelf, je partner en de je kinderen voldoende te beschermen tegen de zon. Geniet van veilig zonnen met ons advies!

Blaren verzorgen

Blaren verzorgen

Blog 2 augustus 2016

Trek jij graag af en toe je wandelschoenen aan? Dan heb jij waarschijnlijk ook al eens last gehad van blaren. Ook wanneer vrouwen hun sandalen of pumps uit de kast halen voor een zomerse wandeling durven er al eens blaren te verschijnen. Pijnlijk én vervelend. Hoe kun je deze kwaal het best verzorgen? Dat ontdek je hier! 

Tropische ziekten

Tropische ziekten

Blog 30 augustus 2016

Vertrek jij binnenkort op reis? Waarschijnlijk neem je dan ook een souvenir mee van de plek waar je bent geweest. Liefst iets leuks zoals schelpen, een armbandje of een T-shirt. Maar wist je dat je ook ongewenste souvenirs mee naar huis kunt nemen zoals tropische ziekten?

Hoe herken je een tekenbeet?

Hoe herken je een tekenbeet?

Blog 12 juli 2016

Ze schuilen in hoog gras, struikgewas en ze zijn met velen. In deze blogpost hebben we het over teken. Hoe herken je tekenbeten? Hoe behandel je een tekenbeet? En hoe zit het met de ziekte van Lyme?

Verbrand door de zon? 7 tips om je huid te herstellen

Verbrand door de zon? 7 tips om je huid te herstellen

Blog 4 augustus 2016

Verbranden door de zon gebeurt soms sneller dan je zelf denkt. Je gaat even in de tuin werken of de kindjes spelen buiten in het zwembad terwijl de zon ongenadig straalt aan de hemel. Voor je het weet heb je wat kleur te pakken. Dat kan een mooi gebruinde tint zijn maar ook een rode... 

Zonnecrème: waarop moet je letten?

Zonnecrème: waarop moet je letten?

Blog 21 oktober 2015

De keuze van een zonneproduct is erg belangrijk. Kies steeds voor een product dat zowel afgestemd is op je huidtype als op de omstandigheden. Op wat moet je letten bij de aankoop ervan en hoe moet je het correct gebruiken?

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Hoe klant worden? Bereken je bijdrage
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor