Dossier hospitalisatie en revalidatie

Wat te doen bij hospitalisatie

Wat moet je weten voor je naar het ziekenhuis gaat, wat zijn de kosten voor een ziekenhuisopname, hoe regel je een dagopname, en wat als je met je kind naar het ziekenhuis moet?

Wat te doen voor een ziekenhuisopname

Wat te doen voor je ziekenhuisopname

Is je hospitalisatie gepland? Partena informeert je zodat je goed voorbereid vertrekt. Lees onze ziekenhuisgids, bereken met onze tool de kosten van je opname en de ereloonsupplementen, ga na of je goed verzekerd bent, of vraag alvast ziekenvervoer aan.

Hospitalisatie- verzekering Hospitalia

De hospitalisatie-verzekeringen van Partena beschermen je tegen hoge kosten bij een ziekenhuisopname. Kies voor een pakket uit onze Hospitalia-verzekeringen op maat van jouw behoeften.

Wat is een goede hospitalisatieverzekering?

Wat is een goede hospitalisatieverzekering?

Blog 8 november 2015

Moneytalk.be lanceerde recent 5 vragen die je jezelf moet stellen voor je een hospitalisatieverzekering afsluit.  Bekijk hoe onze hospitalisatieverzekering Hospitalia Plus jou een optimale bescherming biedt tegen hoge kosten van een ziekenhuisopname.

Daghospitalisatie: wat je moet weten

Daghospitalisatie: wat je moet weten

Blog 26 mei 2016

Het gebeurt steeds vaker dat je voor kleine ingrepen even wordt opgenomen in het ziekenhuis. Dit kan variëren van een paar uur tot een hele dag, maar je zal er nooit moeten overnachten. Ook voor een dagopname kun je rekenen op de tussenkomst van je hospitalisatieverzekering.

Wat als de hospitalisatieverzekering van je werkgever stopt?

Wat als de hospitalisatieverzekering van je werkgever stopt?

Blog 7 september 2016

De klassieke ziekteverzekering betaalt steeds minder terug. Een hospitalisatieverzekering is dan ook geen overbodige luxe. Het kan zijn dat je een hospitalisatieverzekering van je werkgever hebt gekregen bij het afsluiten van je arbeidscontract. Maar wat doe je als je contract (on)verwacht stopgezet wordt? 

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor