Dossier hospitalisatie en revalidatie

Revalidatie na ziekenhuisopname

Waar kun je terecht om te herstellen van een operatie, welke zorg bestaat er naast een revalidatiecentrum? Partena regelt thuiszorg, thuisverpleging en thuiszorgmateriaal. 

thuisverpleging

Thuisverpleging

Reken op de professionele hulp van verpleegkundigen als je, voor korte of lange tijd, medische verzorging nodig hebt bij je thuis.

partena gezinszorg

Gezinszorg

Ben je zorgbehoevend voor korte of lange duur? Schakel gezinszorg in voor een paar van je huishoudelijke, verzorgende en administratieve taken.

krukken huren

Uitleenmateriaal

Krukken, een rolstoel of ander thuiszorgmateriaal huren? In onze Uitleendienst kun je terecht voor paramedisch en gezondheidsmateriaal. Als lid van Partena Ziekenfonds huur je tegen voordelige tarieven.

sociale dienst ziekenfonds

Sociale dienstverlening

Vind je weg in het zorgaanbod. Bij onze maatschappelijk werkers en sociaal verpleegkundigen kun je terecht voor advies, ondersteuning en bemiddeling.

woning aanpassen

Woning aanpassen

Comfortabel wonen met een goede levenskwaliteit. Onze ergotherapeuten geven gratis advies op maat.

niet-dringend ziekenvervoer

Ziekenvervoer

Wij regelen niet-dringend vervoer naar het ziekenhuis, het revalidatiecentrum, en het zorg- of kortverblijf.

revalidatie

Revalidatie

Voor bepaalde aandoeningen krijgen leden van Partena Ziekenfonds een deel van de kosten voor behandeling in een multidisciplinair revalidatiecentrum terugbetaald.

zorgverblijf

Zorgverblijf

Herstellende na een ziekenhuisopname of behandeling? Je kunt op adem komen in een van onze zorgverblijven. Partena biedt een tussenkomst voor je verblijf.

Osteoporose

Kinesitherapie

Kinesitherapie richt zich op het behoud en het vergroten van de beweegkwaliteit van de verschillende delen van je lichaam. De wettelijke ziekteverzekering biedt terugbetaling voor verschillende behandelingen.

uitkering ziekte of vervangingsinkomen

Vervangingsinkomen

Je kunt plots niet meer werken door ziekte, of een ongeval? Je kunt als werknemer, werkloze of zelfstandige recht hebben op een vervangingsinkomen. Geef je arbeidsongeschiktheid tijdig aan.

hospitalisatieverzekering Hospitalia

Hospitalia

Een optimale bescherming. 

Goede zorg kost veel geld, en de sociale zekerheid betaalt alsmaar minder terug. Kies daarom voor een hospitalisatieverzekering van Partena Ziekenfonds. Je hoeft je geen zorgen te maken over de ziekenhuisfactuur, want wij nemen jouw kosten voor onze rekening. 

Meer over hospitalisatie, revalidatie en bevallen in het ziekenhuis

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor