Alles is leuker met 2


Waarom Dentalia Plus?    

Bereken je bijdrage

Wat als je een tand moet laten trekken of een kroon nodig hebt? Of als je kind een tand breekt of een beugel moet dragen? De ziekteverzekering betaalt veel tandheelkundige rekeningen niet terug...

Wie een beugel moet dragen, moet tot 3.700 euro zelf betalen. Vaak moet je dieper in de geldbeugel tasten. Een prothesebehandeling kost gemiddeld 1.648 euro en 10% betaalt meer dan 3.432 euro*.

De kostprijs ligt zo hoog omdat de meeste artsen en specialisten 'niet-geconventioneerd' zijn en dus hoge supplementen en erelonen aanrekenen.

Laat een hoge tandartsfactuur je glimlach niet bederven. Partena Ziekenfonds beschermt je tegen hoge en onverwachte tandkosten.

Dentalia Plus: tot 1.250 euro per persoon elk jaar terugbetaald!

Dentalia Plus garandeert jou de terugbetaling van tandzorgen waarvoor de wettelijke ziekteverzekering niet of maar gedeeltelijk tussenkomt. Zoals voor orthodontie, prothesen, implantaten, parodontologie, preventieve en curatieve tandverzorging.

Met Dentalia Plus krijg je jaarlijks tot 1.250 euro terug per persoon, waarvan 1.050 euro voor het plaatsen van tandprotheses, tandimplantaten, orthodontie en parodontologie en 200 euro voor preventieve en curatieve tandverzorging.

Je kunt aansluiten tot en met de leeftijd van 64 jaar. Eenmaal aanvaard, blijf je levenslang verzekerd zonder risico op uitsluiting.

 

Bereken je bijdrage

 * Studie 'De kostprijs van tandzorg voor de verplichte verzekering en voor de patiënt', te downloaden op www.mloz.be.

Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Hebt u een verzekering bij PartenaMut of OZ, dan bent u al goed verzekerd. Bekijk de juridische info en richtlijnen MiFID.


Ja, ik wil vrijblijvend advies op maat
Je kunt aansluiten bij Dentalia Plus tot en met de leeftijd van 64 jaar.
*
*
*
*
*
Bij Partena Ziekenfonds staat het welzijn van de klanten duidelijk centraal en dat geeft vertrouwen. Een ziekenfonds is een vanzelfsprekendheid, maar jullie doen altijd net iets meer.
Frederik
Frederik

Iedereen telt mee

Ook deze zomervakantie laten we de duizenden kinderen op verschillende kampplaatsen spelenderwijs kennismaken met het leven met een beperking. 

Onder het motto 'Iedereen telt mee' ondervinden zij zelf hoe het is om 'anders' te zijn en leren ze er meer begrip voor op te brengen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen met een handicap, die zorgbehoevend zijn of in armoede leven, alle kansen krijgen en volop kunnen leven.

Enkele spelletjes:

 • met een rolstoel rijden en ervaren hoe het is om hindernissen te trotseren

 • Meemaken hoe het is om met krukken of een looprek te stappen

 • Dansen met een hoofdtelefoon op om te voelen hoe het is als je doof bent

 • Geblinddoekt 1-2-3 piano, dassenroof of Chinees voetbal spelen


 • Meer voordelen voor gezinnen

  10 euro per kamp is natuurlijk mooi meegenomen, maar Partena Ziekenfonds biedt je nog meer:

  • 40 euro voor meerdaagse activiteiten
  • tot 40% korting op vakanties bij Top Vakantie
  • tot 1001 euro voor logopedie
  • Tot 800 euro voor orthodontie
  • 400 eur geboortepremie, ...

  En ook de ouders genieten tal van diensten en kortingen. Ontdek alle voordelen.

Sluiten