Maak de Suiker-reflex!

Wat is de Suiker-reflex?

De Suiker-reflex van Partena Ziekenfonds begeleidt je in 21 dagen naar een gezond suikergebruik. Doe de Suikertest en ontdek je suikertype. Volg het Stappenplan en leer minder suiker te eten. De Suikerbarometer laat je zien hoeveel suiker je effectief opneemt. Zo kun je tussendoor je vorderingen opvolgen.

Zo-werkt-de-Suiker-reflex

Zo werkt de Suiker-reflex

Minder suiker eten, of gezond afvallen, het lijkt een hele uitdaging. Hoe begin je eraan? Om je op weg te helpen, ontwikkelde Partena Ziekenfonds de Suiker-reflex. Ontdek hier hoe het werkt.

Stappenplan-Suikerreflex

Volg het online Stappenplan

Het Stappenplan van de Suiker-reflex is een reeks e-mails op maat van je suikertype. Ze helpen je om stapsgewijs bewuster met suiker om te gaan. Je ontvangt 6 weken lang 1 keer per week een e-mail van onze coach. 

Ga voor de Groepsuitdaging

Ga voor de Groepsuitdaging

Blog 18 mei 2016

Vorm een team met vrienden, familie, collega’s, … : de Groepsuitdaging van de Suiker-reflex is de ideale manier om elkaar te motiveren en te kiezen voor een leven met minder suiker!

Meer weten over suiker?

Reken op de Suiker-reflex van Partena Ziekenfonds. Doe de Suikertest, en ontdek je suikerprofiel. Volg het Stappenplan, en leer minder suiker te eten in 21 dagen. Goed op weg om minder suiker te eten? Controleer het met de Suikerbarometer.

 
 
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor