Maak de Suiker-reflex!

De gemiddelde Belg eet 17 klontjes suiker per dag. Dat is dubbel zoveel als goed voor je is. Is jouw suikergebruik gezond? Maak de Suiker-reflex met Partena Ziekenfonds!


Doe de suikertest

Minder suiker eten in 21 dagen!

Eet jij te veel suiker? Doe eerst de Suikertest, en ontdek je suikertype. Het online Stappenplan helpt je daarna op weg naar een gezond suikerpeil. Intussen volg je op elk moment je vorderingen op, via je persoonlijke Suikerbarometer.

Gezond eten met minder suiker

Heel wat mensen eten te veel suiker. Vaak zelfs onbewust, want  je weet niet altijd hoeveel suiker er in je voeding zit. Suiker is lekker en geeft tijdelijk meer energie. Maar minder suiker eten heeft veel voordelen voor je gezondheid. Partena helpt je met de Suiker-reflex op weg om op een aangename manier minder suiker te eten.

Zo-werkt-de-Suiker-reflex

Zo werkt de Suiker-reflex

Minder suiker eten, of gezond afvallen, het lijkt een hele uitdaging. Hoe begin je eraan? Om je op weg te helpen, ontwikkelde Partena Ziekenfonds de Suiker-reflex. Ontdek hier hoe het werkt.

Stappenplan-Suikerreflex

Volg het online Stappenplan

Het Stappenplan van de Suiker-reflex is een reeks e-mails op maat van je suikertype. Ze helpen je om stapsgewijs bewuster met suiker om te gaan. Je ontvangt 6 weken lang 1 keer per week een e-mail van onze coach. 

Ga voor de Groepsuitdaging

Ga voor de Groepsuitdaging

Blog 18 mei 2016

Vorm een team met vrienden, familie, collega’s, … : de Groepsuitdaging van de Suiker-reflex is de ideale manier om elkaar te motiveren en te kiezen voor een leven met minder suiker!

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

MijnPartena