Opticien in je buurt

Op zoek naar een opticien?

Partena Ziekenfonds heeft een samenwerkingsovereenkomst met diverse opticiens. Je krijgt er tot 15 % korting op je bril en glazen, of op lenzen. Via deze locatiezoeker vind je een opticien in jouw buurt.

Opgelet: het centrum van de gemeente wordt als vertrekpunt genomen. Pas de straal aan om je zoekopdracht uit te breiden.

 

 

Kinderdagverblijf de Stadskabouter

De Pintelaan 185, 9000 Gent
09 269 85 12
stadskabouter@partena–partners.be

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Nood aan een oogtest?

Nood aan een oogtest?

Blog 7 januari 2016

Net als je jaarlijkse afspraak bij de tandarts, is een bezoek aan de oogarts aan te raden. Want ook je ogen veranderen doorheen de jaren. Wist je dat je bij Partena Ziekenfonds terugbetalingen krijgt voor een nieuwe bril, lenzen of oogcorrectie? Er is ook korting voor Partena-leden bij een hele reeks opticiens.

Hoe kan je slapeloosheid vermijden? 5 tips! 

Hoe kan je slapeloosheid vermijden? 5 tips! 

Blog 4 maart 2016

Je kunt de slaap niet vatten ook al ben je doodmoe? Je wilt graag slapen maar eens je in bed ligt, ben je klaarwakker? Slapeloosheid is een veel voorkomend probleem. Maar liefst 20% van de Belgen lijdt eraan. Hieronder vind je tips om slapeloosheid te vermijden.

Jouw ziekenfonds in een notendop

Jouw ziekenfonds in een notendop

Blog 26 januari 2016

Wat betekent een ziekenfonds precies voor jou? Hoewel het een verplicht gegeven is in België, speelt een ziekenfonds een onmisbare rol bij verschillende levensgebeurtenissen. Daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor