Dossier tanden

Orthodontie en tandcorrecties

Orthodontie en tandcorrecties als een tandprothese, een implantaat, een stifttand of een kroon, kunnen wonderen doen voor je tanden. Partena informeert, en ondersteunt je met terugbetalingen.

Orthodontie: tandimplantaten

Orthodontie: tandimplantaten

Blog 15 juni 2016

Bij het verlies van één of meerdere tanden zijn tandimplantaten een goede oplossing. Welke soorten zijn er? Hoe onderhoud je ze? En vooral hoe zit het met de terugbetaling? Partena Ziekenfonds geeft je graag een antwoord op deze vragen.

Tandprothese? Tot 80% van de kosten terug!

Tandprothese? Tot 80% van de kosten terug!

Blog 19 april 2016

Je tanden moeten een leven lang mee. Verzorg ze dus goed. Moet je toch één of meerdere zieke tanden vervangen? Met bruggen, kronen, implantaten? Of met een volledige of gedeeltelijk uitneembare prothese? Reken op de tandzorgverzekering van Partena ziekenfonds.

tandverzekering dentalia plus

Tandverzekering Dentalia Plus

Bij veel tandzorgen komt de wettelijke ziekteverzekering niet, of maar gedeeltelijk, tussen. De tandverzekering Dentalia Plus biedt terugbetalingen voor een beugel, tandprothese, tandimplantaat, stifttand of kroon. 

kind beugel

Orthodontie

Orthodontie is het rechtzetten van scheefgegroeide tanden door middel van een blokje of een beugel. Partena Ziekenfonds biedt een wettelijke terugbetaling én een extra vergoeding voor orthodontie bij kinderen en jongeren.

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor