Zorgverzekering

Kiezen voor de Partena zorgkas

Ook voor je zorgverzekering kun je bij ons terecht. Ziekenfonds én zorgverzekering samen bij Partena regelen, heeft tal van voordelen.

Alle voordelen op een rij

  • Eén aanspreekpunt voor zowel het ziekenfonds als de zorgkas
  • Sociale dienstverlening voor wie een tegemoetkoming nodig heeft
  • Zorg op maat, zoals gezinszorg, poetshulp of ergotherapeutisch advies

   Advies krijgen

Wat voorziet de zorgkas?

Hoe vraag je een vergoeding aan?

Als je zorgbehoevend bent, kun je zelf een aanvraag indienen, of de aanvraag laten indienen door iemand die jou vertegenwoordigt.
Lees meer.

Voorwaarden om aan te sluiten

  • Iedereen die in Vlaanderen woont of in Vlaanderen komt wonen en ouder is dan 25 jaar, is verplicht zich bij een zorgkas aan te sluiten. De aansluiting start op 1 januari van het jaar waarin men 26 wordt. Ben je jonger dan 25 jaar, dan kun je je niet aansluiten. Maar je kunt wel een tegemoetkoming aanvragen.
  • Wie zelf niet de nodige stappen onderneemt om zich aan te sluiten bij een erkende zorgkas, wordt automatisch aangesloten bij de Vlaamse Zorgkas (de zorgkas van de Vlaamse overheid).
  • Inwoners van Brussel-hoofdstad (postcode 1000 t.e.m. 1210) die ouder zijn dan 25 jaar, zowel Nederlandstaligen als Franstaligen, hebben de keuze. Zij kunnen zich aansluiten, maar het is niet verplicht.


Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Sint-Huibrechtsstraat 19, 1150 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Hebt u een verzekering bij PartenaMut, OZ of Securex, dan bent u al goed verzekerd. Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID.

Ik maak zo veel mogelijk gebruik van het Onlinekantoor. Enkel wanneer het niet anders kan, ga ik nog eens langs op kantoor. Ik vind het Onlinekantoor ook veel eenvoudiger. Geen wachtrijen en je bent niet gebonden aan openingsuren.
Steven

Regel nu je zorgen voor morgen

Kies voor één aanspreekpunt voor zowel je ziekenfonds
als de verplichte Vlaamse zorgverzekering.


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor