Hospitalia

All benefits in a row

   Advies krijgen

What's included?

How to request your reimbursement?


Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Sint-Huibrechtsstraat 19, 1150 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Hebt u een verzekering bij PartenaMut of OZ, dan bent u al goed verzekerd.

Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID.

Lees meer

Documenten

Ik maak zo veel mogelijk gebruik van het Onlinekantoor. Enkel wanneer het niet anders kan, ga ik nog eens langs op kantoor. Ik vind het Onlinekantoor ook veel eenvoudiger. Geen wachtrijen en je bent niet gebonden aan openingsuren.
Steven
'Goesting', een project van Partena Hulp in huis om vluchtelingen op te leiden

'Goesting', een project van Partena Hulp in huis om vluchtelingen op te leiden

Blog 24 januari 2017

Wist je dat huishoudhulp een knelpuntberoep is? Partena Hulp in huis is voortdurend op zoek naar huishoudhulpen, die het team van 1.700 Partena-collega’s willen versterken. Ervaring is niet noodzakelijk, maar 'goesting' om erin te vliegen, om kwaliteit te leveren des te meer! In december 2016 startte Partena met een pilootproject in samenwerking met VDAB Antwerpen: een doorgedreven taal-en praktijkopleiding voor erkende nieuwkomers en vluchtelingen. Wij luisteren altijd

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor