Al tien voordelen voor jou!

Partena Ziekenfonds is een veelzijdig onafhankelijk ziekenfonds waarop je altijd kunt terugvallen. Bij ons ben je optimaal verzekerd, kun je terecht voor professionele zorg en advies, en geniet je van tal voordelen op maat. Reken ook op ons voor poets- of strijkhulp. 


 1. Betrouwbare poets- en strijkhulp

 2. Reken op de professionele huishoudhulpen van Partena Hulp in huis en kom thuis in een proper huis! Bovendien strijkt onze strijkdienst je wasgoed mooi glad.
 3. Logopedie

 4. Krijg elke vijf jaar tot 1.001 euro logopedielessen terugbetaald.
 5. Sporten

 6. Ga je wel eens sporten? Dan kan je bij Partena Ziekenfonds genieten van de Beweegbonus: een terugbetaling van 25 euro voor je sportabonnement, 25 euro korting bij de aankoop van beweegmeters in de Partena Gezondheidshop, 25 euro terugbetaling voor de inschrijving bij een sportevent en 25 euro terugbetaling voor een preventief sportonderzoek.
 7. Bril en lenzen

 8. Geniet jaarlijks van 50 euro terugbetaling op je bril, brilglazen of lenzen. En krijg 15% korting bij heel wat opticiens.
 9. Babyvoordelen

 10. Elke aanstaande ouder krijgt van ons een zwangerschapsgeschenk. Bovendien kan je kiezen voor de babyrekening ter waarde van 550 euro of een geboortepremie ter waarden van 400 euro. Het remgeld van de medische verstrekkingen bij artsen of specialisten worden ook terugbetaald. Krijg tot 150 euro terug bij het uitvoeren van een NIPT (prenatale bloedtest). Partena regelt ook je zwangerschapsverlof voor je, en ondersteunt je met kraamzorg en kwalitatieve kinderopvang.
 11. Hospitalisatieverzekering

 12. Met Hospitalia Plus geniet je van het comfort van een éénpersoonskamer en de terugbetaling van ereloonsupplementen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
 13. Tandverzekering

 14. Onze tandverzekering Dentalia Plus maakt tandzorg betaalbaar. Want je krijgt per persoon tot 1.250 euro per jaar terug voor blokjes, implantaten, prothesen, ...
 15. Op vakantie of kamp

 16. Krijg kortingen op je vakantie, kamp, jongerenvakantie én reken op onze reisbijstand. Je kinderen krijgen max. 100 euro per jaar terugbetaald voor hun meerdaagse activiteit, zoals sportkampen en jeugdbewegingskampen en max. 50 euro bij speelpleinwerking.
 17. Alternatieve behandelingen

 18. Geniet tot 60 euro terugbetaling per jaar voor alternatieve behandelingen zoals acupunctuur, osteopathie en homeopathie.
 19. Partena Onlinekantoor

 20. Regel je ziekenfondszaken gemakkelijk en snel, waar en wanneer je maar wilt. 
Ja, ik wens vrijblijvend advies
*
*
*
*
*
*
*
*

Veranderen van ziekenfonds is kinderspel

Overstappen naar Partena Ziekenfonds is heel gemakkelijk. Vul het formulier in en wij nemen contact op. Bovendien regelen wij alles met je huidige ziekenfonds. Veranderen van mutualiteit kost jou dus geen moeite.
Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Sint-Huibrechtsstraat 19, 1150 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Hebt u een verzekering bij PartenaMut, OZ of Securex, dan bent u al goed verzekerd. Bekijk de juridische info en richtlijnen MiFID.

Het is duidelijk dat bij Partena Ziekenfonds het welzijn van de klanten centraal staat en dat boezemt vertrouwen in. Een ziekenfonds is een vanzelfsprekendheid, maar jullie doen net iets meer dan dat.
Frederick
Frederik
Sluiten