Reken op Partena Ziekenfonds

Partena is er voor jou, als onafhankelijk ziekenfonds, in elke fase van je leven.  Maak je geen zorgen om dure medische kosten, en reken op onze hulp als je het druk hebt, of extra zorg nodig hebt. We ondersteunen ook je gezondheid met kortingen en terugbetalingen.

De troeven van Partena:

  • Snelle terugbetaling
  • Persoonlijke service 
  • Altijd bereikbaar via app en Onlinekantoor
  • Zorg en advies op maat van jouw situatie
  • Kortingen en terugbetalingen waar je echt wat aan hebt 

Ken je deze terugbetalingen en kortingen? 

Bril en lenzen

50 euro én korting bij de opticien

Het aantal kinderen dat een bril nodig heeft, is in 40 jaar tijd verdubbeld. Heb je een bril nodig? Geniet jaarlijks van 50 euro terugbetaling op je bril, brilglazen of lenzen. En krijg minstens 15% korting bij heel wat opticiens.

Sporten

25 euro voor sportclub, sportevent, activity tracker en preventief onderzoek

Ga je wel eens sporten? Dan kan je bij Partena Ziekenfonds genieten van de Beweegbonus: telkens een terugbetaling van 25 euro voor je sportabonnement, de inschrijving bij een sportevent en voor een preventief sportonderzoek, én 25 euro korting bij de aankoop van beweegmeters in de Partena Gezondheidshop.

Logopedie

6,50 euro per sessie

In vergelijking met 12 jaar geleden gaat bijna de helft meer kinderen naar de logopedist. Met Partena Ziekenfonds krijg je een tegemoetkoming van 6,50 euro per sessie bij de logopedist, los van de wettelijke terugbetaling en zonder leeftijdsgrens. Dit kan oplopen tot 1.000 euro per 5 jaar.

Babyvoordelen

Babyrekening, geboortepremie, terugbetaling NIPT-test en remgeld bij de dokter

Elke aanstaande ouder krijgt van ons een zwangerschapsgeschenk. Daarnaast kies je voor de babyrekening ter waarde van 550 euro bij Partena Gezondheidshop, of een geboortepremie van 400 euro. Het remgeld van medische verstrekkingen voor je baby bij artsen of specialisten wordt terugbetaald. En je krijgt tot 150 euro terug bij het uitvoeren van de prenatale bloedtest NIPT. Partena regelt ook je zwangerschapsverlof, en ondersteunt je met kraamzorg en kinderopvang.

Vakantie of kampen

Tot 100 euro terugbetaling

Krijg kortingen voor je vakantie, zomerkamp of jongerenvakantie. Je krijgt tot 100 euro per jaar terug voor sportkampen en jeugdbewegingskampen, en tot 50 euro voor speelpleinwerking.

Alternatieve behandelingen

Tot 60 euro terugbetaling

Je krijgt tot 60 euro terugbetaling per jaar voor alternatieve behandelingen zoals acupunctuur, osteopathie en homeopathie.

Kwalitatieve verzekeringen

Geen zorgen bij hospitalisatie en dure tandzorg

Met Hospitalia Plus geniet je van het comfort van een éénpersoonskamer en de terugbetaling van ereloonsupplementen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Onze tandverzekering Dentalia Plus maakt tandzorg betaalbaar. Je krijgt per persoon tot 1.250 euro per jaar terug voor blokjes, implantaten, prothesen, ...

Betrouwbare poets- en strijkhulp

Kom thuis in een proper huis

Reken op de professionele huishoudhulpen van Partena Hulp in huis en kom thuis in een proper huis! Bovendien strijkt onze strijkdienst je wasgoed mooi glad.
Graag persoonlijk advies?
*
*
*
*
*
*
*
*

Veranderen van ziekenfonds is kinderspel

Veranderen van mutualiteit kost jou geen moeite. Wil je overstappen naar Partena Ziekenfonds? Vul het formulier in en wij doen het nodige. We regelen ook alles met je huidige ziekenfonds. 

Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Sint-Huibrechtsstraat 19, 1150 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Hebt u een verzekering bij PartenaMut of OZ, dan bent u al goed verzekerd. Bekijk de juridische info en richtlijnen MiFID.


Het is duidelijk dat bij Partena Ziekenfonds het welzijn van de klanten centraal staat en dat boezemt vertrouwen in. Een ziekenfonds is een vanzelfsprekendheid, maar jullie doen net iets meer dan dat.
Tanja
Frederik
Sluiten