Krijg 75% van je medische kosten terugbetaald

De medische kosten kunnen ook zonder een ziekenhuisopname heel snel oplopen voor je gezin. Wat als je naar de osteopaat of psycholoog moet? Of wat als je kind naar de logopedist moet? Of een bril moet dragen? De verzekering medische kosten Medicalia neemt over waar de wettelijke ziekteverzekering stopt en betaalt jaarlijks tot 1.500 euro terug per persoon.

De voordelen van Medicalia

  • Voordelige bijdrage en snelle terugbetaling
  • Ideale aanvulling op Hospitalia Plus en/of Dentalia Plus
  • Geen leeftijdsbeperking of medische vragenlijst
  • 75% van je medische kosten terugbetaald bij zorgverleners
  • Extra geboortepremie van 250 euro (gratis aansluiting kind jonger dan 7)

Krijg jaarlijks tot 1500 euro terugbetaald

De wettelijke ziekteverzekering betaalt niet alle medische kosten terug. Met de extra verzekering Medicalia heb je geen zorgen om dure doktersbezoeken, logopedie, psychotherapie, kine, brilglazen, hoorapparaat… Medicalia betaalt 75% van je kosten terug.

Remgeld

75% van het remgeld van je raadplegingen en technische verstrekkingen bij je zorgverlener: artsen, specialisten, kinesisten, fysiotherapeuten, orthopedisten, logopedisten, vroedvrouwen.

Oog- en gehoorverzorging

75% terugbetaling van de betaalde prijs voor oogzorg en hoorapparaten (behalve binnenoorprothesen en cochleaire implantaten). De tegemoetkoming oogzorg omvat corrigerende brillenglazen, contactlenzen met dioptrie, laserbehandeling en keratotomie (krasjes)

Paramedische en alternatieve behandelingen

Voor behandelingen van acupuncturisten, chiropractors, diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, osteopaten, psychologen. 75% van het betaalde bedrag, max. 600 euro per aansluitingsjaar per persoon.

Geboortepremie

Premie van 250 euro per kind, als je kindje ook aansluit bij Medicalia. Kinderen onder 7 jaar kunnen gratis aansluiten.

partena verzekering medische kosten medicalia
Ja, ik wens advies op maat
*
*
*
*
*

Veranderen van ziekenfonds is kinderspel

Veranderen van mutualiteit kost jou geen moeite. Wil je overstappen naar Partena Ziekenfonds? Vul het formulier in en wij doen het nodige. We regelen ook alles met je huidige ziekenfonds. 

Op school raden ze logopedie aan voor onze dochter Lotte. Natuurlijk willen wij haar helpen. Maar het prijskaartje maakt ons wel wat bang. Gelukkig dekt Medicalia 75% van de kosten voor Lottes logopedie, en dat tot 600 euro per jaar. En de verzekering is gratis voor kinderen jonger dan 7!
Olivier
Ambulant_Testimonial
Sluiten