Hoge medische kosten?

Op goede medische zorgen voor jezelf en je gezin bespaar je liever niet. Maar ze kosten wel veel geld. Daarom is er de extra financiële bescherming van Ambulant.

Alle voordelen op een rij

  • Extra bescherming bij ziekte
  • 50% terugbetaling
  • Tegemoetkoming voor geneesmiddelen


Nog een doktersbezoek op de agenda? Dure medicatie, logopedie, bril, kronen of een hoorapparaat nodig?

Dankzij de extra verzekering tegen hoge medische kosten Ambulant krijg je een tegemoetkoming voor geneesmiddelen en medische hulp buiten het ziekenhuis. Zo kies je altijd voor de beste medische hulp, maar hoef je niet wakker te liggen van het prijskaartje.

Vraag nu vrijblijvend advies via het contactformulier.

Wat verzekert Ambulant:

  • Dokterskosten: 50% terugbetaling van het remgeld op medische raadplegingen (artsen, tandartsen, maar ook kinesist, verpleging aan huis, logopedie)
  • Apotheekkosten: 50% terugbetaling van het remgeld op geneesmiddelen
  • Tandzorg : 250 euro voor bruggen, kronen en stifttanden; 500 euro voor tandprothesen
  • Optiek : 250 euro voor corrigerende glazen en contactlenzen/intra-oculaire lenzen en heelkundige correcties
  • Gehoor : 500 euro voor hoorapparaten
Ja, ik wens vrijblijvend advies
*
*
*
*
*
*
*
*

Veranderen van ziekenfonds is kinderspel

Overstappen naar Partena Ziekenfonds is heel gemakkelijk. Vul het formulier in en wij nemen contact op. Bovendien regelen wij alles met je huidige ziekenfonds. Veranderen van mutualiteit kost jou dus geen moeite.
Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Sint-Huibrechtsstraat 19, 1150 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Hebt u een verzekering bij PartenaMut of OZ, dan bent u al goed verzekerd. Bekijk de juridische info en richtlijnen MiFID.

Fijn om te weten dat ons gezin ook verzekerd is voor extra kosten bij dokter, apotheker, kinesist of logopedist. Ze wegen zo minder op ons gezinsbudget.
Olivier
Ambulant_Testimonial
Sluiten