Hospitalisatie zonder zorgen

Wist je dat 1 op 2 Vlamingen te maken kreeg met een ziekenhuisopname de laatste 2 jaar ? Het is dus belangrijk dat je goed verzekerd bent zodat je zelf niet opdraait voor hoge ziekenhuisfacturen.

Wat betaalt Hospitalia Plus?

 • Rust en privacy van een éénpersoonskamer
 • Erelonen en kamersupplementen
 • Terugbetaling bij dagopname
 • Ook voor- en nazorg
 • Zonder grensbedrag
Een hospitalisatieverzekering beschermt je tegen hoge kosten bij een operatie, bevalling, of ziekenhuisopname. Als ziekenfonds en expert in gezondheidszorg is ons doel niet om winst te maken, maar wel om bescherming te bieden aan een zeer voordelige prijs. Al meer dan 785.000 personen hebben gekozen voor de bescherming van Hospitalia. Maak nu ook de gezonde reflex.
 
Laat vrijblijvend jouw gezinsbijdrage berekenen. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.  Verzeker je optimaal en kies voor een van de drie Hospitalia-formules: 

1. Hospitalia 

Jouw garantie op een terugbetaling zonder franchise tot 25.000 euro per jaar, bij een hospitalisatie in een twee- of meerpersoonskamer. Aansluiten bij Hospitalia kan op elke leeftijd.

2. Hospitalia Plus 

Jouw bijzonder uitgebreide hospitalisatieverzekering met een competitieve prijs-kwaliteitsverhouding. 

Welke kosten krijg je terug? 

 • verblijf in een éénpersoonskamer
 • erelonen en kamersupplementen
 • tegemoetkoming bij geneeskundige verzorging 1 maand vóór en 3 maanden na de ziekenhuisopname
 • niet-vergoedbare implantaten en andere voordelen
 • medicatie tijdens de opname

Voor een opname in een eenpersoonskamer in bepaalde Brusselse en Waalse ziekenhuizen is er een franchise van 150 euro. Bekijk de meest recente lijst van die ziekenhuizen. Voor een opname in eenpersoonskamer in een ander ziekenhuis is er NOOIT een franchise. Ook voor een meerpersoonskamer is er nooit een franchise.

Gezonde garanties voor jou en je gezin! Hospitalia Plus is toegankelijk tot en met 65 jaar. Ben je ouder,dan kun je wel aansluiten bij Hospitalia.  

3. Hospitalia Continuïteit

Groepspolis via je werkgever? Maar ben je wel goed verzekerd als je van job verandert? Of als je ontslagen wordt of met pensioen gaat? Hospitalia Continuïteit beschermt je tijdens en na je groepspolis

 • geen wachttijd, dus geen onderbreking van je bescherming
 • geen bijkomende medische vragenlijst, dus geen risico op medische beperkingen
 • geen leeftijdsgebonden meerprijs bovenop je Hospitalia-bijdrage

Hospitalia Continuïteit is toegankelijk tot en met 64 jaar. Ben je ouder, dan kun je wel aansluiten bij Hospitalia

Hospitalia

Ja, ik wil vrijblijvend advies op maat

*
*
*
*
*

Meer dan 785.000 personen kiezen voor de bescherming van Hospitalia

Met Hospitalia kies je voor een optimale dekking met een ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding

Veranderen van ziekenfonds is kinderspel

Veranderen van mutualiteit kost jou geen moeite. Wil je overstappen naar Partena Ziekenfonds? Vul het formulier in en wij doen het nodige. We regelen ook alles met je huidige ziekenfonds. 


De hospitalisatieverzekering van Partena is mijn steun en toeverlaat. Mijn zoon heeft regelmatig medische zorgen nodig en dan ben ik blij dat de kosten snel terugbetaald worden.
Tine
Martine_ziekenfonds
Sluiten