;

Blijvend verzekerd met Hospitalia Continuïteit

Gaat verder waar de groepsverzekering van je werk stopt. Hospitalia Continuïteit zorgt ervoor dat je verzekerd blijft als je van werk verandert of met pensioen gaat. En dit tegen een zeer lage prijs.


Vandaag gaat alles goed...

Je geniet een hospitalisatieverzekering dankzij je werkgever. Maar wat als je van werk verandert, je ontslag krijgt of met pensioen gaat?

Draai je dan zelf op voor de hogere premies voor een vergelijkbare verzekering tijdens de periode dat je niet werkt? En als je met pensioen gaat, kun je dan nog wel aansluiten, gezien je leeftijd?

Gelukkig is er Hospitalia Continuïteit

Indien je werkgever je momenteel een hospitalisatieverzekering aanbiedt, kun je aansluiten bij Hospitalia Continuïteit. Deze wachtpolis zorgt ervoor dat je verzekerd blijft als je van werk verandert. En dit tegen een zeer lage prijs.

Zodra je groepsverzekering afloopt, stap je zonder medische vragenlijst en zonder wachttijd over in Hospitalia Plus. Deze uitgebreide hospitalisatieverzekering beschermt jou en jouw gezin met een ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Hoe vroeger je aansluit tijdens je loopbaan, hoe minder je betaalt!

Bijvoorbeeld: Stap je in op je 24 jaar, dan ben je voor 3 euro/maand levenslang verzekerd! Ben je 35 jaar, dan betaal je nog een 6 euro/maand. Ben je 46 jaar, dan betaal je nog een 7 euro/maand.

En je kinderen?

Wil je je kinderen ook optimaal verzekeren? Als je kiest voor Hospitalia Continuïteit kun je je kinderen inschrijven bij Hospitalia Plus. Zo kun jij op beide oren slapen. 

Hospitalia Plus en Hospitalia Continuïteit zijn toegankelijk tot en met de leeftijd van 64 jaar. Eenmaal aanvaard, blijf je levenslang verzekerd zonder risico op uitsluiting. Het tarief is afhankelijk van je leeftijd en gezinssituatie.


 
Ja, ik wens vrijblijvend advies
*
*
*
*
*
*
*
*

Veranderen van ziekenfonds is kinderspel

Veranderen van mutualiteit kost jou geen moeite. Wil je overstappen naar Partena Ziekenfonds? Vul het formulier in en wij doen het nodige. We regelen ook alles met je huidige ziekenfonds. 

De hospitalisatieverzekering van Partena is mijn steun en toeverlaat. Mijn zoon heeft regelmatig medische zorgen nodig en dan ben ik blij dat de kosten snel terugbetaald worden.
Tine
Martine_ziekenfonds
Sluiten