Voordelen voor jou en je baby

Zwanger? Of kersverse mama? Proficiat! Ontdek welke voordelen Partena Ziekenfonds aan jou en je baby biedt. Vragen? Laat het ons weten en vraag advies op maat aan een van onze medewerkers.

Babyrekening of geboorte- of adoptiepremie?

Kies je voor de babyrekening? Dan kan je voor 550 euro gedurende 1 jaar baby-artikelen kopen in de Partena Gezondheidshop.  Je kan ook kiezen voor de geboortepremie ter waarde van 400 euro.

Jouw zwangerschapsgeschenk

Partena legt een cadeautje voor je klaar: kies voor een tafelhangstoel of voor een 3-in-1 Toilet Seat & Step.

150 euro terugbetaald voor de NIPT

De NIPT is een prenatale bloedtest die het syndroom van Down opspoort bij een foetus. Partena Ziekenfonds betaalt per zwangerschap 150 euro terug voor deze test.

150 euro voor kraamzorg

Een baby zet je leven even op zijn kop. Daarom organiseren en coördineren we professionele kraamhulp voor jou en je baby. Bovendien krijg je voor de eerste 30 uur een terugbetaling van 5 euro per uur.

Remgeld terugbetaald

De medische kosten kunnen snel hoog oplopen, zeker bij een jong kindje. Daarom voorziet Partena Ziekenfonds een terugbetaling voor het remgeld voor kinderen met een Globaal Medisch Dossier en jonger dan 7 jaar. 

Thuisbevalling?

Thuis bevallen. Dat is je kindje ter wereld brengen in je vertrouwde omgeving. Kies voor onze Hospitalia-verzekering en je krijgt 200 euro terug. Kies je voor Hospitalia Plus? Dan krijg je tot 500 euro terug.

Poetshulp met dienstencheques

Ben je net bevallen? Dan is een poetshulp zeker welkom. Geniet van je baby en laat je bijstaan door onze professionals. Pas bevallen zelfstandige mama's hebben bovendien recht op 105 gratis dienstencheques.

Infosessie

Wat moet er gebeuren tijdens de zwangerschap en na de geboorte? Wat zijn je rechten en plichten? Welke terugbetalingen en voordelen krijg je? We geven je in een uurtje alle antwoorden op je vragen. Zo kun jij je 100% voorbereid toeleven naar je bevalling.

Extra voordelen...

  • Bestel online via Partena Gezondheidshop en krijg 10% extra terugbetaling op borstvoedingsbh's, zwangerschaps- en borstvoedingskussens, draagdoeken, papflessen, luiers, ...
  • Partena Kinderopvang biedt kwalitatief hoogstaande opvang voor elk budget.
  • Met onze hospitalisatieverzekering Hospitalia verblijf je in een éénpersoonskamer en geniet je van heel wat bijkomende terugbetalingen.
  • Ben je terug aan het werk en is je kindje ziek? Reken dan op onze dienst Oppas ziek kind en je oogappel is in goede handen.
  • Op zoek naar babysit? Maak voordelig gebruik van de babysitdienst Sloebersit.
Ja, ik wens vrijblijvend advies
*
*
*
*
*
*
*
*

Veranderen van ziekenfonds is kinderspel

Veranderen van mutualiteit kost jou geen moeite. Wil je overstappen naar Partena Ziekenfonds? Vul het formulier in en wij doen het nodige. We regelen ook alles met je huidige ziekenfonds. 

Bij Partena Ziekenfonds staat het welzijn van de klanten duidelijk centraal en dat geeft vertrouwen. Een ziekenfonds is een vanzelfsprekendheid, maar jullie doen altijd net iets meer.
Frederik
Frederik
Sluiten