Aanbod verzekeringen

Vermijd een financiële kater als je medische zorgen nodig hebt.
De verzekeringen van Partena beschermen je tegen hoge medische kosten, bij ambulante zorg, tandzorg, hospitalisatie, en op reis.


Vrijblijvend advies vragen Bereken je bijdrage

Ontdek onze verzekeringen

Zorgverzekering Partena

Zorgverzekering

Wie in Vlaanderen woont en ouder is dan 25, is verplicht zich bij een zorgkas aan te sluiten en bij te dragen aan de Vlaamse Zorgverzekering. De Partena Zorgkas biedt een maandelijkse financiële tegemoetkoming voor niet-medische kosten aan mensen die zwaar zorgbehoevend zijn of in een rustoord verblijven.

Medische reisbijstand

Medische Reisbijstandsverzekering

Vertrek zorgeloos op reis. Ook in het buitenland kun je rekenen op medische bijstand van Partena Ziekenfonds, via Mediphone Assist, de Europese Ziekteverzekeringskaart (EZVK), en de terugbetaling van medische kosten via de dienst Dringende Zorgen Buitenland (DZB).

Ik heb van niemand anders dan Partena zo een engagement gekregen....en het is meer dan ik ooit van een ziekenfonds zou verwachten. Het is persoonlijk en dichtbij maar het kan ook wat je zelf verkiest: ze staan altijd paraat om te helpen.
Sonia

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor